Banner-over

Over Janneke

Werkwijze

Veelgestelde vragen

Lees verder

Janneke Fransen

Ik ben Ondernemer, Moeder, Partner, Vriendin, Coach, Trainer, Opleidingskundige en ook nog Janneke. Ik ben afgestudeerd als opleidingskundige en geaccrediteerd Leefstijlcoach.

“Kinderen hebben de toekomst”. Door mij als leefstijlcoach op gezinnen met kinderen te richten kan ik gezinnen een gezondere toekomst geven. Als een kind opgroeit bij gelukkige ouders en al jong leert toepassen wat wel en niet goed voor hem is, dan zal hij op latere leeftijd minder zorg nodig hebben en een gelukkiger leven leiden.

Door alle marketing en “wetenschappelijke” onderzoeken, is het voor niemand meer duidelijk wat er nu wél goed voor je is. Door middel van workshops en coaching wil ik helpen om de fabels van de feiten te onderscheiden.

Werkwijze

Lees verder

Zo werk ik

Op een vriendelijke maar confronterende manier help ik jou om je Gewoontes de baas te worden.

Als moeder van jonge kinderen weet ik als geen ander hoe pittig het kan zijn om alle ballen in de lucht te houden. Je wilt gezond eten, werken, vrienden zien, sporten, een goede partner zijn en daarnaast ben je er zelf ook nog.

Ik help je graag om hier balans in te krijgen. Hoe zorg je nou goed voor je gezin zonder jezelf uit het oog te verliezen.

Tijdens de intake brengen we jouw situatie en vraag in kaart. We stellen doelen op. Deze zijn de leidraad van de coaching. Door middel van verschillende modules die passen bij jouw situatie werken wij er samen naar toe dat jij jouw doelen behaalt.

Veelgestelde vragen

Lees verder

Meer weten?

Gaat leefstijlcoaching alleen over eten?
Nee, zeker niet. Leefstijlcoaching kijkt verder dan alleen voeding. Wij kijken samen naar ontspanning, stress, beweging en voeding. Het gaat om het totale plaatje. Dat moet in balans zijn.

Krijg ik een voedingsschema?
Nee, je leert om gezonde keuzes te maken zonder voedingsschema's. Leefstijlcoaching gaat om gedragsverandering. Gedrag verander je alleen als je zelf leert toepassen wat goed voor je is en wat niet. Voor iedere persoon is dat weer anders.

Werkt leefstijlcoaching alleen bij afvallen?
Nee, leefstijlcoaching is ook heel erg geschikt voor bijvoorbeeld mensen die tegen een burn-out aanzitten en meer balans willen in hun leven. Het thema is dan stress verminderen.