Banner-puzzle

Janneke Traint

Leefstijlcoaching is goed in te zetten bij de preventie van het ziekteverzuim. Als medewerkers goed in hun vel zitten, zullen zij zich minder snel ziek melden. In Nederland is er een gemiddeld ziekteverzuim van 4,3%. Het voordeel kan al snel oplopen tot wel € 400,- per dag (bron: CBS). Een vitale organisatie met een laag ziekteverzuim en blije medewerkers ontstaat door de inzet van de juiste interventies. Janneke kan hierbij helpen op verschillende manieren.

Advies & begeleiding

Supermom

Je wilt iets met vitaliteit maar weet niet hoe? Door samen deze vraag uit te diepen komen wij tot een visie op vitaliteit die naadloos aansluit bij jouw organisatie en medewerkers. Vanuit deze visie kan Janneke interventies opstellen die zorgen voor een vitale organisatie.

Coaching

Investing

Janneke gaat samen met individuele of met een groep medewerkers aan de slag met thema’s rondom leefstijl. Dit kan gaan over voeding, beweging of ontspanning. De coaching is per situatie anders. Janneke laat zich leiden door de vraagstukken van de medewerkers en de behoeftes die zij ervaren.

Trainingen & Workshops

Groep-Planning

Vitaliteit en leefstijl bestaat uit verschillende aspecten, voeding, ontspanning, beweging en work-life balance. Voor al deze onderwerpen zijn er trainingen en workshops. Deze trainingen en workshops kunnen ingezet worden als onderdeel van een grotere interventie op vitaliteit of als inspiratiesessies.

Samenwerking

Voor grotere opdrachten met meerdere interventies heeft Janneke een samenwerking met andere leefstijlcoaches die dezelfde opleiding en visie hebben. Laura Evertse van Lekker leefstijlcoaching, Marieke de Wit van Appels met Peren leefstijlcoaching en Healthy Habbits.